Friday, September 16, 2011

Tahniah

Cuti woohhhh. Selamat menyambut kemerdekaan yg ke-54 & salam satu 1Malaysia. haha.
Sebelum ni hampir 14000 yg masih belum menerima sebarang tawaran pengajian ke ipta. semalam keputusan rayuan mereka telah pun keluar. Sememangnya kesemua 14000 manusia tu berkelayakkan utk smbng belajar kt mana2 u tp bil tersebut terlalu besar dan melebihi peruntukkan & tempat yg KPTM sedia. Terima kasih KPTM sebab bersusah payah buka kuota baru utk 14000 pelajar ni. Walaupun bkn kesemua 14000 ni berjaya dlm rayuan mereka ttapi ini lah hakikatnya. Unit pengambilan UiTM saja tlh membuka hampir 4000 tempat bg yg membuat rayuan. UiTM satunya universiti yg memartabatkan orang melayu/bumiputera. Sape lagi yg nak tolong orang melayu kalau bkn bangsa dia sendiri right ???mentang2 lah aku bljr kt uitm kn, bole lah aku nk puji UiTm lebih2. haha

Tahniah aku ucapkan kepada mereka yg berjaya utk smbung degree kt mana2 ipta. All the best LOL.

Tahniah lah kpd Tuan Ahmad Nizam, abe long kita. walaupun penantian satu penyeksaan dia ttap tabah tunggu rayuan uhs. wooooohh. hahaha

UiTM Dihati Ku ;)

1 comments:

cemomoi said...

merdeka dari keja kat opis tapi kat rumah kena keja gak

Post a Comment

 
© Copyright by Cravius Leonidus  |  Template by Amiruddin Asyraf